Stanovili jste si už datum svatby? Čeká vás další krok - oznámit tuto veselou novinku hostům! Můžete si zvolit klasickou cestu osobního oznámení nebo vsadit na kreativitu a postarat se o to, aby samotné oznámení bylo stejně zábavné jako svatba. Nemáte zatím představu o designu? Nevadí! Z těchto tipů si zaručeně vyberete.

Nejkrásnější svatební oznámení

Tak jako každá oblast svatebního plánování, i svatební tiskoviny podléhají trendům a novinkám. Jaká jsou ta nejkrásnější svatební oznámení pro příští rok? Čtěte dál a dozvíte se více.


S fotografií

Pozvánky s fotografiemi jsou nepochybně osobnější. Oblíbené jsou fotomontáže ze čtverců, trojúhelníků nebo kruhů, do kterých můžete doplnit i personalizované kresby či ilustrace.

S květinami a přírodními motivy

Svatební oznámení s květinami jsou jemným dotekem, kterému propadnou všichni milovníci přírody. U těchto pozvánek převládají teplé tóny v čele se zelenou barvou v celé její škále. Nic nezkazíte ani odstíny modré, levandulové, zemité, pískové či bordó. Můžete si je nechat vytisknout na recyklovaný papír, lněný papír nebo papyrus, čímž dodáte ještě autentičtější šmrnc.

image6.jpg

 Umělecké

Máte rádi umění? Pozvánky s akvarelovým efektem jsou fantastickým nápadem, chcete-li svým hostům zprostředkovat pocit sladkosti a romantiky v umělecké formě. Nechte popustit uzdu své umělecké fantazii, a potěšte sebe i své blízké právě takovým originálním oznámením o vašem dni D.

Jednoduché a minimalistické

Oblibě se za poslední roky těší také minimalistické pozvánky na svatbu, které si podmaňují svou čistou a nadčasovou estetikou. Ta kombinuje několik různých typů textů, v krátkém oznámení, s iniciálami páru a s nejdůležitějšími informacemi o události.

image1.jpg

Kaligrafické

Text na svatební oznámení ručně psanou typografií je věčným trendem. Díky speciální kaligrafii může ještě více vyniknout její romantický obsah. Takový druh pozvánek stačí pěkně zabalit, ozdobit šňůrkou nebo lístky a dosáhnout tak efektu na úplně jiné úrovni.

Se zlatou povrchovou úpravou

Prémiový nádech - plný půvabu - pro páry, které hledají exkluzivní grafický design. Zlatou povrchovou úpravou je vhodné zdobit pouze detaily, aby pozvánka nepůsobila kýčovitě. Zkuste ji zakomponovat do jmen, data a času obřadu, případně do orámování pozvánky.

image3.jpg


Pozvánky na svatbu, které si všichni zapamatují

Chtělo by to něco originálnějšího? Uleťte si na těchto nápadech a vyslužte si od hostů pochvalu za kreativitu:

Lístek do loterie

Jak dát nejlépe najevo, že jste vyhráli loterii v lásce? No přece slosovacím losem! Nechte si vytisknout datum na stírací políčka a nechte své hosty zábavnou formou odhalit detaily svatby.

Pečeť

Zpečeťte svou lásku pečetí! Existuje mnoho způsobů, kterými můžete sdělit nastávající den D, jako například květinovým motivem otisku nebo osobním razítkem s monogramem.

image5.jpg

Láska nebeská

Prožíváte lásku hlubokou jako vesmír samotný? Dejte to vědět i svým blízkým! Nápadů na provedení oznámení je mnoho – od speciálních souhvězdí až po měsíce a hvězdy zalité fólií.

Sladký dárek

Jak si získat hosty hned na začátku? Dárkem! Svou svatební pozvánku si můžete dát vyrobit i na sušenku, která potěší nejen oko, ale také mlsné jazýčky. To bude pořádně chutná novinka!

image7.jpg

Puzzle

Potrapte hosty hlavolamem či puzzle, které budou muset poskládat, aby zjistili všechny podrobnosti o svatbě. Věřte tomu, že se o vaší svatbě začne mluvit jako o velkolepé, ještě před jejím samotným začátkem.

image2.jpg

 

Zalíbil se vám některý z těchto nápadů? Potom zbývá už jen jedno – vybrat si vhodného dodavatele pro svatební tiskoviny. Nezapomeňte, že je důležité, aby byly pozvánky skutečným odrazem toho, kdo jste a jaký styl svatby jste si zvolili. Na našem svatebním portálu Bridee.cz naleznete širokou nabídku společností, které vám pomohou rozhodnout se, a zrealizují i vaše “nejulítlejší” představy.

 

 

Zdroj fotek: pinterest.com, depositphotos.com

Neváhejte se zaregistrovat na našem portálu.

Registrovat se
Kategorie:

Tipy a rady, Svatební oznámení a tiskoviny

Přečtěte si podobné články

Tipy a rady, Svatební oznámení a tiskoviny
Pozvánky pro hosty a svědky - co budete potřebovat?

Dočkali jste se! Stali se z vás snoubenci. Svatební přípravy zahŕňují nejen výběr šatů či hudby, ale i zvaní hostů. Jak pak pozvat hosty a svědky? Žijeme v...

Přejít na článek
Tipy a rady, Catering
Dokonalá svatba - pozor na menu!

Jak víte, lidí s různými intolerancemi a potravinovými alergiemi je stále více. Zbylých 30 % lidí zase trápí různé zdravotní problémy, kvůli kterým si nemohou dovolit jíst vše....

Přejít na článek
Tipy a rady, Svatební líčení a účesy
Dámské účesy na svatbu 2023

Vlasy jsou koruna krásy. Zároveň symbolizují ženskost, v některých zemích dokonce sexualitu. Ve svatební den by proto vaše hříva měla působit impozantně, co možná nejlépe jak je to...

Přejít na článek