Vlasy jsou koruna krásy. Zároveň symbolizují ženskost, v některých zemích dokonce sexualitu. Ve svatební den by proto vaše hříva měla působit impozantně, co možná nejlépe jak je to možné. Trendy roku 2023 tedy nepřehlédněte a vyberte si podle délky vašich vlasů ten správný účes na svatbu!

 

S účesem to nepřehánějte

Žijeme v době, kdy je společností preferována a obdivována přirozenost a minimalističnost. Přirozenost však dokážete oživit jedinečnými účesy, jakými je například rybí ocas, který bez problémů zvládnete i sami.

Většina ženské krásy je ukryta právě ve vlasech, ovšem nezapomínejte ani na dokonalý make-up, který z vás udělá dokonalou, charismatickou ženu.

Vypnuté vlasy

Nádherně vypnutý, mírně natočený, ale také rovný drdol se ideálně hodí pro majitelky hustých vlasů. Protože nic není krásnějšího než bohatá, lesklá ženská hříva, která je zároveň dokonale upravená.

Husté, lesklé a mohutné vlasy jsou symbolem krásy, ale i zdraví, jelikož vypěstovat takovou korunu krásy je možné jen díky pořádné dávce trpělivosti a pravidelné důkladné péči.

TIP

V případě divokých, nepoddajných vlasů vřele doporučujeme využít triky moderní doby, mezi něž patří například cenově dostupná krepovačka, která udělá z vašich vlasů umělecké dílo rychle, v pohodlí domova.

Elegance dlouhých vlasů

Ženy s dlouhými vlasy nám dají za pravdu, že jejich jakákoli úprava jim jen dodává na eleganci, kterou každá žena na svatbě potřebuje jako sůl. A je vždy lepší mít dlouhé vlasy, se kterými lze libovolně experimentovat, v porovnání s těmi krátkými – nemějte však obavy, i na to máme recept!

A co krátké vlasy?

Krátké vlasy po ramena lze decentně natočit kulmou, aby vlnky působily přirozeně, určitě ne uměle. Ještě kratší vlasy lze za pomoci chytrých rukou elegantně vytvarovat díky gelu či laku na vlasy.

 Bez ohledu na délku vlasů nezapomeňte na sytost barev – šediny se na svatbu rozhodně nehodí!

Vlasy družiček

Je třeba zvolit účes podle toho, zda se hostina koná v interiéru nebo exteriéru. V každém případě však platí, že účes by v případě formální svatby měl být rozhodně elegantní. Také jemnými, nevýraznými ozdobami nic nezkazíte.

 

 

Účes nezapomeňte přizpůsobit střihu vašich šatů. Výstřih v přední, ale i v zadní části šatů by neměl být za žádných okolností překrýván, proto u tohoto typu šatů volte vypnuté vlasy či kratší střih.

Koneckonců, podstatný je váš komfort. Účes tedy přizpůsobte vašemu vkusu a pohodlí tak, aby vás nijak neomezoval.

 

Zdroj fotiek: pinterest.com, depositphotos.com

Neváhejte se zaregistrovat na našem portálu.

Registrovat se
Kategorie:

Tipy a rady, Svatební líčení a účesy

Přečtěte si podobné články

Tipy a rady, Svatební oznámení a tiskoviny
Pozvánky pro hosty a svědky - co budete potřebovat?

Dočkali jste se! Stali se z vás snoubenci. Svatební přípravy zahŕňují nejen výběr šatů či hudby, ale i zvaní hostů. Jak pak pozvat hosty a svědky? Žijeme v...

Přejít na článek
Tipy a rady, Catering
Dokonalá svatba - pozor na menu!

Jak víte, lidí s různými intolerancemi a potravinovými alergiemi je stále více. Zbylých 30 % lidí zase trápí různé zdravotní problémy, kvůli kterým si nemohou dovolit jíst vše....

Přejít na článek
Tipy a rady
Zpečeťte svou lásku netradičním způsobem

Říci si vzájemné ANO před oltářem je samozřejmost. Co však řeknete na dodatečné formy, jakými svou lásku nejen projevíte, ale také o to více zpečetíte? Vybrali jsme pro...

Přejít na článek