Dočkali jste se! Stali se z vás snoubenci. Svatební přípravy zahŕňují nejen výběr šatů či hudby, ale i zvaní hostů. Jak pak pozvat hosty a svědky?

Žijeme v moderní době, která je charakteristická různými nápady, kreativitou a jedinečností. Stejně tak by měla vypadat pozvánka pro hosty a  svědky na vaší svatbu. Jelikož se tahle ve vašem životě koná pouze jednou, dejte si na přípravách obzvláště záležet - včetně výběru a zpracování pozvánek. 

 

Klaďte důraz na výběr

A to nejen na výběr toho správného svědka, ale zejména na barevné provedení, font písma a velikost vaší vysněné pozvánky. Všechny tyto parametry jsou nezbytné pro výrobu speciální svatební pozvánky.

Bez grafika to nepůjde

Věru ne. Proto si předem stanovte určitý rozpočet a následně oslovte grafika nebo reklamní agenturu. Po ozřejmění vašich představ obdržíte několik grafických návrhů, ze kterých si následně vyberete finální verzi svatební pozvánky pro hosty a svědky. Inspirovat se můžete již existujícími pozvánkami, které jednoduše najdete kdekoliv na internetu.

TIP

Po grafických pracích následuje služba tiskárny. Právě v tiskárně rozhodnou o konečném zpracování vašeho grafického návrhu pozvánky pro hosty a svědky. K nahlédnutí si nezapomeňte vyžádat vzorkovník papírů, ze kterého si následně vyberete. Moderní jsou například pozvánky na transparentním hrubém matném papíru, na kterém je písmo vytištěno metalickou zlatou či stříbrnou barvou.

 

Najděte správná slova

Máte dvě možnosti - buď si hosty a svědky slovy získáte, formálně ho oslovíte a pozvete na vaší svatbu, nebo mu jednoduše věnujete oznámení, ve kterém se ho ptát zkrátka nebudete. Rozhodnutí je jen na vás. Vždy však využijte svou kreativitu a zabodujte krásnými slovy, přizpůsobenými na míru pro vámi zvolených hostů a svědka.

Pozor

Oznámení neslouží jako rozkaz! Je však k němu vždy potřebná kombinace ústního pozvání, které by za žádných okolností nemělo působit nátlakově. Nezapomeňte, že vždy má poslední slovo pozvaný, a tedy není jeho povinností souhlasit s vaší nabídkou.

Stírání je IN

Určitě jste již zachytili novinku, kterou si oblíbili mnozí (nejen) snoubenci v rámci zvání hostů a svědků, ale i těhotné maminky, které chtějí netradičním způsobem své těhotenství oznámit partnerovi či rodičům.

Na to slouží speciální stírací pozvánky a oznámení vyrobené na zakázku, které působí nejen elegantně, ale také dodávají styl každé jedinečné příležitosti, která se pak stává nezapomenutelnou.






Zdroj fotek: pinterest.com, depositphotos.com

Neváhejte se zaregistrovat na našem portálu.

Registrovat se
Kategorie:

Tipy a rady, Svatební oznámení a tiskoviny

Přečtěte si podobné články

Tipy a rady, Catering
Dokonalá svatba - pozor na menu!

Jak víte, lidí s různými intolerancemi a potravinovými alergiemi je stále více. Zbylých 30 % lidí zase trápí různé zdravotní problémy, kvůli kterým si nemohou dovolit jíst vše....

Přejít na článek
Tipy a rady, Svatební líčení a účesy
Dámské účesy na svatbu 2023

Vlasy jsou koruna krásy. Zároveň symbolizují ženskost, v některých zemích dokonce sexualitu. Ve svatební den by proto vaše hříva měla působit impozantně, co možná nejlépe jak je to...

Přejít na článek
Tipy a rady
Zpečeťte svou lásku netradičním způsobem

Říci si vzájemné ANO před oltářem je samozřejmost. Co však řeknete na dodatečné formy, jakými svou lásku nejen projevíte, ale také o to více zpečetíte? Vybrali jsme pro...

Přejít na článek