Je tu Grow Together Summit 2024, první slovensko-český summit zaměřený na vzdělávání, rozvoj, inspiraci a budování svatební komunity.

Neinvestujte jen do pracovních nástrojů, technik, ale využijte této příležitosti investovat do VÁS a budovat vztahy. Je to vaše jedinečná šance být součástí něčeho, co mění pravidla hry ve svatebním průmyslu. Je to událost, kde se setkávají talentovaní lidé z našeho oboru, aby se rozvíjeli, inspirovali a vzájemně podporovali.

Připravte se na intenzivní den plný inspirace! Čeká vás nabitý program s více než 10 přednáškami od renomovaných slovenských a českých řečníků, které se budou zabývat tématy jako digitální marketing, strategie budování značky, vyhoření, právo pro kreativce, cenotvorba atd. Během summitu se můžete zúčastnit panelových diskusí s lídry svatebního průmyslu, živých debat a nebude chybět ani večerní party.

Kdy a kde?

30. DUBEN 2024, hotel DoubleTree by Hilton, Bratislava

Pro koho je summit určen?

Ať už máte za sebou léta zkušeností, nebo jste nadšený nováček, tento summit je pro vás ideální. Je to skvělá příležitost pro každého, kdo chce růst, inspirovat se a posouvat své hranice.
Nezáleží na tom, zda jste fotograf, kameraman, svatební plánovač nebo cukrář. Všichni denně řešíme stejné obchodní problémy.

Jak se můžete zúčastnit?


Nezapomeňte se co nejdříve zaregistrovat, protože počet míst je omezen!

Více informací a kontaktní formulář naleznete ZDE.

Těšíme se na vaši účast

Tým Grow Together

Neváhejte se zaregistrovat na našem portálu.

Registrovat se
Kategorie:

Pro dodavatele