Říci si vzájemné ANO před oltářem je samozřejmost. Co však řeknete na dodatečné formy, jakými svou lásku nejen projevíte, ale také o to více zpečetíte? Vybrali jsme pro vás TOP nejoblíbenější atrakce v Česku, díky kterým se vaše láska stane nesmrtelnou.

Most lásky v Sokolově

Takovým mostem disponujeme i my v Sokolově. Pravdou však je, že klíče po uzamčení zámku na zábradlí mostu lásky je třeba hodit do vody tekoucí pod mostem. Díki mostu lásky v Sokolově tak budete moci učinit jednoduše a rychle. Jedná se o nejnavštěvovanější most lásky v České republice.

TIP

Zámek si můžete nechat vygravírovat do libovolné podoby slov, jmen či dokonce symbolů. Existují zámky, které obsahují také vzor dětských nožiček a jméno či datum narození miminka.

 

Lavička pro zamilované

Plzeňská zoologická zahrada nabízi kromě exotických zvířat také originální lavičku pro zamilované. Především jde o oblíbenou atrakcí mnoha párů, kteří hoří zamilovaností až po uši.

 Navštivte zoologickou zahradu v Plzni ješte dnes a vychutnejte si kouzlo přírody a zvířat se svou milovanou polovičkou!

Víte, že...

Ke zpečetění mateřské lásky slouží šperky plněné mateřským mlékem? Mnoho moderních maminek sahá po této novince, která zachovává vzpomínky na nádherné období kojení. Drobný šperk přitom v sobě ukrývá tu nejcennější tekutinu, jakou může žena svému dítěti dát.

Různé formy kreativity

Na výběr však máte také z různých jiných kreativních forem vyznání a zpečetění lásky. Mezi nejoblíbenější patří například hvězdné mapy či nástěnné obrazy s postavením hvězd v den, kdy jste poznali svoji polovičku.

 

 

Zdroj fotek: pinterest.com, depositphotos.com

Neváhejte se zaregistrovat na našem portálu.

Registrovat se
Kategorie:

Tipy a rady

Přečtěte si podobné články

Tipy a rady, Svatební oznámení a tiskoviny
Pozvánky pro hosty a svědky - co budete potřebovat?

Dočkali jste se! Stali se z vás snoubenci. Svatební přípravy zahŕňují nejen výběr šatů či hudby, ale i zvaní hostů. Jak pak pozvat hosty a svědky? Žijeme v...

Přejít na článek
Tipy a rady, Catering
Dokonalá svatba - pozor na menu!

Jak víte, lidí s různými intolerancemi a potravinovými alergiemi je stále více. Zbylých 30 % lidí zase trápí různé zdravotní problémy, kvůli kterým si nemohou dovolit jíst vše....

Přejít na článek
Tipy a rady, Svatební líčení a účesy
Dámské účesy na svatbu 2023

Vlasy jsou koruna krásy. Zároveň symbolizují ženskost, v některých zemích dokonce sexualitu. Ve svatební den by proto vaše hříva měla působit impozantně, co možná nejlépe jak je to...

Přejít na článek